dimecres, 23 d’abril del 2008

Conferència del Dr. Fèlix Pons "Escola i ciutadania"

Amb gran èxit de públic es va celebrar la Conferència del Dr. Fèlix Pons. La Conferència s'emmarca en el curs "Educació per a la ciutadania" organitzat per l'AFIB i el CEP de Palma.
Podeu llegir l'article del Diario de Mallorca aquí.
Va presentar el conferenciant Josep Serra, Director General d'Innovació i Formació del Professorat.Entre el professorat assistent hi va haver coincidència en qualificar la conferència d'"extraordinària". Esperam que sigui publicada per a que arribi a tot el professorat que l'ha d'impartir (i als que s'oposen a ella).També podeu llegir l'article del Club Diario de Mallorca aquí.
Ja podeu llegir la conferència fent clic aquí.



NOTA: Aquesta conferència, a l'igual que tota l'activitat "Educació per a la ciutadania" està organitzada per l'AFIB (que fou qui proposà al Dr. Fèlix Pons com a conferenciant) i el CEP de Palma, encara que a les convocatòries i al mateix agraïment de la conferència només es faci referència a aquest darrer.

dimecres, 16 d’abril del 2008

Matèries de Filosofia pel curs 2008-2009

La Conselleria d'Educació ha publicat a la web la normativa que regula la implantació dels nous currícula d'ESO i Batxillerat. Les assignatures que corresponen a Filosofia són:
  • Educació per a la Ciutadania i els Drets Humans a 2n d'ESO (1 hora).
  • Educació eticocívica a 4t d'ESO (2 hores).
  • Filosofia i Ciutadania a 1r de Batxillerat (3 hores).
  • Història de la Filosofia a 2n de Batxillerat (3 hores).
  • La Optativa de Sociologia a 2n de Batxillerat (4 hores).
Podeu deixar les vostres opinions escrivint un comentari a aquesta entrada.